gas_gas napisal/-a:Jst sm svoje kupu v OBIju pa sm dal 800 sit... brisejo super, tud ne poskakujejo pri veliki hitrosti... edino mal cudno je k so prozorni ne pa crni
maa nism vedu,da delajo tut prozorne, dobr to, nevidno vse, juhejta
Jst sm kupu dvojne brisalce - prov 2 metlici sta druga ob drugi in nadomestita eno sedajšnjo. Brišejo blato, ki leti na offroad dirki na šipo v enem zamahu komplet do čistosti šipe. Cena za komplet je 3290 sit, če jih kdo rabi jih še njemu prinesem.
Neki tacga bom jest tud mogu ubost,ker zmeri sm kupval kake champion al neki tacga na tank štelah pa niso pol k.urca vredni...u dežju mi spuščajo take čudne zvoke da je za popizdit
jaz sem leta in leta uporabljal tele Bosch twin in aerotwin. Zadeva je varljiva, na zacetku ful dobro brisejo, a ta efekt kmalu izgine neznano kam. V koncni fazi sem naredil nekaj, kar tudi sam pravzaprav ne razumem: pustil sem se prepricati in dal gor original brisalce od Skode Octavije. Here comes the magic, enako dobro brisejo kot bosch, so precej cenejsi in niso izgubili skoraj nic na kvaliteti brisanja, tudi po enem letu ne. Boschevi so bili po par mesecih na nivoju poceni bisalcev iz bencinske postaje.