Ne se sekirat Jurčk,sej s cajtom se bo navadu...vsak se,tud moj k sm bavarca skoz doma neki navijou ,pa je tvoj fotr kr se takih strojev tiče bolj divji Sicer pa ni ne prvič,spomn se takrat k si ga prpelou je cela bajta vn prletela,pa je bil takrat še z navadnim motorjem
Drgač pa tud jest komi čakam da slišm dojca pet
to se prau da zver cinda
ja no....prej avto ni delu je bla bajta pr mir....zdej pa avto špila se pa bajta trese.... ...ti si svoje naredu...he he....pol je z bajto neki narobe
ja če bo kšn minimeet dons v kranju slučajn tm okol 8 zvečer pridem pogledat, ker do 8 delam...
aja....bandit....tvojga arafata mam v avtu pa zastavo tut....sm včer k sm arafata pucu porajtu da mam zastavo tut
_BANDIT_ napisal/-a:Alboreto, un zvok je bil takrat čist v pizdi z unimi "žlebovi" pod avtam.
Morš zdej videt tole Gantarjevo mojstrovino, je čist druga pesem zdej.
Drgač pa še kr dost manjka, da se bo tole lepo peljalo po cesti. To čist preveč ruka vse skup.
Mah, bomo že spedenali počas........
Ja vem da mam še tastare posnetke,pa so mi že uni hudi...sm tiste clipe kr po 10 krat ali večkrat gledou pa poslušou,pa pol leta sam od amerikancou sanou,pa hodu okol gledat te avte,sam je blo na žalost vse predrago za moj varžet
Poj bolš da ne slišm zdele tanovga,nam cele noči spal...
Tale forum počas prebiram in prišel sem do te teme. Morm rečt, da vsaka čast Banditu za tale projekt. To, kar počneš so le nedosegljive sanje vsakega povprečnega avtomobilističnega navdušenca. Upam, da boš čimprej uspešno zaključil sestavljanje te Mrcine™. Če se boš kdaj vozil s tem avtom po cesti staneta žagarja... bi mel eno glasbeno željo Izvajalec je skupina V8, komad pa itak poznaš. Lahko daš muziko tud na repeat
Škoda k je 1.maj že mem,bi imu vsaj en fovš za tale ropotavnk
Dej pol pa posnemta še kak filmčk mal bl u obratih..
Zup,a se dele s preizkušno okol furaš,al kak?
AAAAAAAAA! Svetovno!!!
Moje PC ozvočenje sicer ni nevem kaj, je pa 200W RMS in ko sem tole poslušu na 1/3 jakosti se je vse tresl... sploh prot koncu k mal obrate dobi so mi šle kr kocine pokonc