ZUP's Camaro gen. 3
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
Manka mu sam se pistolcaSunShiner napisal/-a:to bo še žurTypeKoshiR napisal/-a:Pol bo kmal Mad Bandit varianta (Mad Max)
![]()
![]()
![]()
![]()
LP![]()
![]()

Some of you may have been born wild, but i was born to f uck in style

-
- Sekira Tuning s.p.
- Kraj: Te prou nč ne briga ..AVTO:Clitoris 1.2 turbo
- Kontakt:
Pa še kako sliko gor vrž,da ti ne bo kanon zastaral
Sam ni mi pa jasn zakaj nebi vsaj mal kakega ličarja glede karoserije obiskal ,podvozje k ga pa živ boh,razn tebe ali osebnega mehankarja k ga dvigne ne vidi nihče si ga pa u nulo upedenal
Btw,nism glih dobr spremlou teme okoli aupuh rorov,pa me zanima kam si jih speljal..ali jih maš po 2 na vsaki strani(se prav pred zadnjima kolesoma)ali na bolj krš način samo zadi na rit??
Sam ni mi pa jasn zakaj nebi vsaj mal kakega ličarja glede karoserije obiskal ,podvozje k ga pa živ boh,razn tebe ali osebnega mehankarja k ga dvigne ne vidi nihče si ga pa u nulo upedenal

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Btw,nism glih dobr spremlou teme okoli aupuh rorov,pa me zanima kam si jih speljal..ali jih maš po 2 na vsaki strani(se prav pred zadnjima kolesoma)ali na bolj krš način samo zadi na rit??
če ne gre, ankar s silo......vzem več kwadu!
Boli mene, kako od zunaj izgleda avto. Pa sej ni tolk bogi k pišete kle gor. Ni glih lep, grd pa tud ne. Gnil ni, samo mal go bo treba spolirat pa bo. Kwa nej ga pa vozim k ličarju?!??! A bo kdo častil štrihanje mogoče? Men je dober.
A zakwa sem podvozje upedenal? Zato, k sem mel že glih vse podrto in sem prenovil VSE vitalne dele avta, pa sem potem zadeve še lepo spucal, speskal in poštrihal zraven. Držim se načela, da če že nekaj rihtam, da tisto urihtam u nulo. Pleha se pa ne bom lotil, ni šans. Rajš za isti dnar al pa še manj nekje staknem eno lepo školjko in samo vse skup iz mojga prestavim v unga.
Drgač je pa avto kresnil iz prve. Zdej ga je treba samo še naštelat pa še par malenkosti napedenat, pol se grem pa peljat. Jutr popoldne upam da bom že šu lahko na kofe z njim v KR.

A zakwa sem podvozje upedenal? Zato, k sem mel že glih vse podrto in sem prenovil VSE vitalne dele avta, pa sem potem zadeve še lepo spucal, speskal in poštrihal zraven. Držim se načela, da če že nekaj rihtam, da tisto urihtam u nulo. Pleha se pa ne bom lotil, ni šans. Rajš za isti dnar al pa še manj nekje staknem eno lepo školjko in samo vse skup iz mojga prestavim v unga.
Drgač je pa avto kresnil iz prve. Zdej ga je treba samo še naštelat pa še par malenkosti napedenat, pol se grem pa peljat. Jutr popoldne upam da bom že šu lahko na kofe z njim v KR.

-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
jaaaaaaaa, to bi blo hudo - pa da se nazdravi na novo žwau v klubuirCAR81 napisal/-a:Waaaa, kwa pravš na en mini zup meeting?_BANDIT_ napisal/-a:Drgač je pa avto kresnil iz prve. Zdej ga je treba samo še naštelat pa še par malenkosti napedenat, pol se grem pa peljat. Jutr popoldne upam da bom že šu lahko na kofe z njim v KR.