Pokrov motorja iz...
Pokrov motorja iz...
...kakšnega materiala, da bo čimlažja?
Košir ma karbon, pa še en material zraven (ne vem če lohka povem), pa Crash ma isto karbonsko haubo...
Sam ko sem probal dvognit haubo od Crasha, sem presenečen ugotovil da je moja (orginal od cliota RS) veliko lažja ?!?!
Jst bi si naredu eno haubo sam za drage. Pa me zanima, če je pleksi kaj lažji od karbona? bi si naredu eno iz pleksija, tko bi lahko folk še pogledu kaj je pod pokrovom, ne da bi odpiral haubo.
Pa še navrtu bi si luknje al pa zrezu mal večje luknje v ta pleksi da bi se hladil motor.
Kaj pravite na to idejo?
Košir ma karbon, pa še en material zraven (ne vem če lohka povem), pa Crash ma isto karbonsko haubo...
Sam ko sem probal dvognit haubo od Crasha, sem presenečen ugotovil da je moja (orginal od cliota RS) veliko lažja ?!?!
Jst bi si naredu eno haubo sam za drage. Pa me zanima, če je pleksi kaj lažji od karbona? bi si naredu eno iz pleksija, tko bi lahko folk še pogledu kaj je pod pokrovom, ne da bi odpiral haubo.
Pa še navrtu bi si luknje al pa zrezu mal večje luknje v ta pleksi da bi se hladil motor.
Kaj pravite na to idejo?

-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
Cresh ma haubo iz samo ene plasti karbona(zunanja) ostalo so steklena vlakna (poliester scena)...moja je pa iz CF in carbon/kevlar oba draga ko hudic, lahko pa za salo naredis haubo lahko k pero ce mislis met sam za drage, steklena tkanina ali pa CF pa min. plasti, tko sem mel jaz sam ni za 200km/h+ k je prelahka je mela kake 3-4kg...
LP
LP
MUGEN CR-X
Ja sej za drage bi jo mel, vpel pa bi jo tako kot maš ti narjeno, na 4-ih točkah. Tko da po moje za drage bi jo moral gor držat.
Potem so Carbon Fibers najlažji?
Kolk kej tole stane? Pa kje se da to dobit?
Kako si ti naredil svojo haubo? Najprej model pa pol CF gor al...?
Je to zajeban postopek pa kolk časa se to "suši"?
Potem so Carbon Fibers najlažji?
Kolk kej tole stane? Pa kje se da to dobit?
Kako si ti naredil svojo haubo? Najprej model pa pol CF gor al...?
Je to zajeban postopek pa kolk časa se to "suši"?

-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
Postopek je kar dolgotrajen original hauba za model ali pa predelat haubo za model potem kalup k mora bit mocen k pr norcih k je velka stvar, pol pa sele izdelek...glej da se tud iz steklene tkanine narest sam ni tolk trda k iz CFa to je fora...stane pa tko tko, za ene drago za druge ne odvisno od svojga standarda...je pa sigurno na 100k sit tam nekje odvisno od modela in ker material...
na stiri klipsne bi potemmoral imeti tudi original ker notranji deli klipsn so privarjeni ali prisraufani v karoserijo !
LP
na stiri klipsne bi potemmoral imeti tudi original ker notranji deli klipsn so privarjeni ali prisraufani v karoserijo !
LP
MUGEN CR-X
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
-
- Biceps Tuner
- Kontakt: