Skratka...včeraj se peljem po nalivu vseh nalivov odkar mam izpit menda...toliko vode na cesti pa v Zasavju že lep čas ni bilo no...mogoče 2x...U glavnem...se peljem po nalivu cca 15km...cca 5km po 10 cm vodi :crazyeyes:
Ko pridem domov, avto ugasnem...grem spat...
Danes zjutraj pridem ven, avto vžgem, gas trd ko kamen...voda zmočila zajlo in je šla čisto na suho...ok, Slide to podmaže, si misli...koji car...pa se odpelje...
DRUGI PROBLEM:
Menjalnik se upira pri prestavljanju v drugo in tretjo prestavo, posebej v drugo, ni važno gor ali dol... :bad-words: Jebemu mast da mu je.. :bad-words:
Kaj ma to zveze z nalivom? NE VEM...zato sprašujem, a je možno da je voda kej škodila, vozil sem pa počasi po tisti vodi....
Kako to da sploh lahko pomislim, ali lahko zunanja voda škodi menjalniku, čeprav me je kr sram da tuhtam nekaj takšnega

ZATO:
Včeraj je šalthebl letel po kulisi ko po putru....danes, pa noče lepo v drugo in tretjo...čeprav se v 3. zatakne le tu in tam, v 2. pa recimo 1x na tri prestavljanja...moram dat v N(ler) spustit kuplungo in znova porint...pa včasih gre al pa spet ne...zopet double clutching...čeprav je u bistvu že triple c. :D ...včasih gre pa brez problema...
KAJ HUDIČA JE NAROBE....malo se mi meša, ker kljub stari gajbi, nisem vajen da se kaj velikega kvari... :bad-words:
Sicer MOČNO dvomim, da ma naliv kako zvezo s tem...ampak....nikol se ne ve...
Torej če ima ali nima, mi prosim povejte kaj bi to lahko bilo...
Občutek je pa tak, kot da....hmmmm bi nekaj oviralo, da ne bi mogu v brzino porinit...v tretjo pa, če malo bolj porineš, ko se zatakne potem skoči...a se mi ne zdi zdravo...je tako kot bi moral nek zatič premaknit, da gre...upam da nism biu preveč nerazumljiv :D
LP in REEEEES SEM POTREBEN POMOČI GLEDE MENJALNIKA ::?