Kwa je to kaka prvoaprilska al kaj?
Če bo, sem prvi na startni listi

Ne, organizira jih lahko kdorkoli, samo po pravilih in z odobritvijo RRC-ja. V bistvu jih RRC sploh ne organizira, oni samo predpišejo "standarde", po katerih jih lahko kdorkoli organizira. In drag v Celju je daleč od teh standardov (predvsem varnostnih).SunShiner napisal/-a:maja a pol je rrc team DEJANSKO edini ki lahko sme organizirat drag race-e?
Če bo dirka organizirana nelegalno (katerakoli, ne samo Celje), z udeležbo na njej ne boste naredili ne vem kakšno promocijo za ta šport. Prej obratno.hemingway napisal/-a:Ja sej... mi bomo fural svoje pa ce bo dirka legalno narjena al pa ne, ni hudic da bomo naredil dobro promocijo za ta sport kot klub v politiko RRC se pa za enkrat se ne bomo umesavali...
Na tej lokaciji se za varnost ne da poskrbeti (razen, če ne bo gledalcev - potem pa tekmovanje nima nekega smisla).SunShiner napisal/-a:kakšna je varnost v celju sm vidu lansko leto ja.. upam da bo letos boljša in da drag race uspe
frido napisal/-a:Na tej lokaciji se za varnost ne da poskrbeti (razen, če ne bo gledalcev - potem pa tekmovanje nima nekega smisla).SunShiner napisal/-a:kakšna je varnost v celju sm vidu lansko leto ja.. upam da bo letos boljša in da drag race uspe
Še samo na eno stvar pomislite. Vsi, ki ste lani bili v Celju, veste kako blizu in nezavarovani so bili gledalci. Če bi slučajno prišlo do kakšne nesreče (hvala bogu ni), kdaj bi lahko po vašem v Sloveniji ponovno tekmovali na kakem dragu?
In še nekaj o promociji samega športa. A mislite, da je lanskoletni dogodek, ko se je vlak moral odpeljati nazaj na žel. postajo (zaradi ljudi, ki so stali na železnici) v pomoč promociji?
V letu 2005 ja.SunShiner napisal/-a:maja a pol je rrc team DEJANSKO edini ki lahko sme organizirat drag race-e?
Če dirka v CE bo, bo nelegalna, ker ne bo imela vseh papirjev.frido napisal/-a:Če bo dirka organizirana nelegalno (katerakoli, ne samo Celje), z udeležbo na njej ne boste naredili ne vem kakšno promocijo za ta šport. Prej obratno.hemingway napisal/-a:Ja sej... mi bomo fural svoje pa ce bo dirka legalno narjena al pa ne, ni hudic da bomo naredil dobro promocijo za ta sport kot klub v politiko RRC se pa za enkrat se ne bomo umesavali...
tole je pa čista resnica.. ..letos na GHD Sevnica mi varnostnik ni pustil stat na notranji strani ovinka, ampak me je naglan na zunanjo stran, kjer naj bi bilo bolj varnohemingway napisal/-a:Mimogrede na kakem slovenskem ralyu je pa res ful poskrbljeno za varnost mhm folk stoji na zunanji strani ovnikov in podobno.
kaj pa če DEJANSKO ni bilo nobenega, ki bi hotel organizirati prvenstvo, so pa (recimi) kandidati, ki hočejo organizirati samo posamezne dirke?majaCRX napisal/-a:V letu 2005 ja.SunShiner napisal/-a:maja a pol je rrc team DEJANSKO edini ki lahko sme organizirat drag race-e?
Kajti lani (ko se je prijavljalo na AŠ2005) ni bilo nobenega drugega interesenta za nosilca prvenstva.
To me pa preveč vprašaš...tako vprašanje moraš naslovit na njih.SunShiner napisal/-a:kaj pa če DEJANSKO ni bilo nobenega, ki bi hotel organizirati prvenstvo, so pa (recimi) kandidati, ki hočejo organizirati samo posamezne dirke?majaCRX napisal/-a:V letu 2005 ja.SunShiner napisal/-a:maja a pol je rrc team DEJANSKO edini ki lahko sme organizirat drag race-e?
Kajti lani (ko se je prijavljalo na AŠ2005) ni bilo nobenega drugega interesenta za nosilca prvenstva.
Včasih se je dalo VSE...sedaj so druga pravila!TypeKoshiR napisal/-a:Kako da je vse slo prejsnji dve leti brez AŠ !?
to mi ne gre v glavo, pa po en stran tud vem zakaj se štulite v AŠ !