Jah fantje tkole je bilo ne kar se tiče komisije ne bom govoril ker nima smisla bilo je preveč objektivno!!!!
Drugače sam šov kar vredu razen vreme jih je zjebu da so pol kr neki hitel pa vse neki na pol ocenil na koncu prvih 13 avtov se je lahk predstavlo drugih 39 pa ne .
No kljub temu 2. mesto za motorni prostor, in 4. mesto za zunanjost.
Več v prihodnjih dneh k bodo še slikce!!
lp
1. Night tuning show Maribor, petek 8.7.2005, BOF Bar
- Ruff Ryder
- Pejnourt
- Kraj: Kamnik
- Kontakt:
E...sj nas itaq nihče ne pozna...PozerQ napisal/-a:sej iz našega tut ne, zato sprašujemPugi napisal/-a:Iz našega nePa mi itak sam šimfat znamo
Drgač pa za taka ocenjevanja obstajajo e-maili, pa se povabi na udeležbo ter v komisijo. Vsaj jaz bi tako naredu, če bi mi mel kako ocenjevanje al pa organiziran tuning show. (moje mnenje)
Ruff
ma to se strinjam, vreme je zasralo 100% :( da se pol niso mogli več avti predstavit.R206RC napisal/-a:Jah fantje tkole je bilo ne kar se tiče komisije ne bom govoril ker nima smisla bilo je preveč objektivno!!!!
Drugače sam šov kar vredu razen vreme jih je zjebu da so pol kr neki hitel pa vse neki na pol ocenil na koncu prvih 13 avtov se je lahk predstavlo drugih 39 pa ne .
No kljub temu 2. mesto za motorni prostor, in 4. mesto za zunanjost.
Več v prihodnjih dneh k bodo še slikce!!
lp
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

LP Garantiram, če bi bilo lepo vreme, bi se predstavili vsi avti, pa še komisija bi do potankosti pogledala vsak avto

Vem da je stara tema pa js nisem dolgo kej tuki gor napisu sam glede tega mariborskega showa bi rad povedal, da to kar bi naj bilo je šlo vse v vodo.Nemoreš ti tekomvat in tudi zmagat v 2 kategorijah, če si organizator srečanja.Druga stvar nemore bit član komisije dober kolega in soorganizator drugega kluba in temu kolegu potem ocenjuje avto in dobi nagrado.Tretja stvar 13 avtomobilov se predstavi, ostali pa ko vas jebe.Četrta stvar pa ocenjuje mi avto gospod, ki ima 73 neuporabnih stikal v vozilu, fake diske, fake intercooler pa da nenaštevam več.
To da mam js recimo uporaben hladilni sistem v prtlažniku za svoje ojačevalce in dejanskod ela zadeva je uporabna in da imam hladilni sistem za DVD player v sprednjem rpedalu in tudi dela je uporabna pa ga ni zanimalo.
Skratka s to organizacijo ste mene osebno in še nekatere udeležence razočarali.Vem da znate bolje nardit zadevo, ampak tole je bla katastrofa.3 ocenjevalci nemorejo predstavljat vseh vodilnih v avtomobilskih klubih.
eh podn.
To da mam js recimo uporaben hladilni sistem v prtlažniku za svoje ojačevalce in dejanskod ela zadeva je uporabna in da imam hladilni sistem za DVD player v sprednjem rpedalu in tudi dela je uporabna pa ga ni zanimalo.
Skratka s to organizacijo ste mene osebno in še nekatere udeležence razočarali.Vem da znate bolje nardit zadevo, ampak tole je bla katastrofa.3 ocenjevalci nemorejo predstavljat vseh vodilnih v avtomobilskih klubih.
eh podn.
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam