1. Avto športni dan
-
- Pejnourt
- Kraj: Kamnik
- Kontakt:
1. Avto športni dan
Citiram vabilo predsednika našega društva AŠD Kamniška Bistrica:
Avto športno društvo Kamniška Bistrica organizira v soboto 2.7.2005 v Stranjah pri Kamniku izobraževalno-zabavno prireditev: 1. Avto športni dan. Pričetek je ob 14. uri za najmlajše smo pripravili otroški poligon Jumnicar in nastop Čarovnika Grega, za vse pa bodo na ogled policijska, reševalna, gasilska in seveda tekmovalna vozila. Predstavila se bo tudi posadka Kranjc-Prislan s svojim Mercedesom za rally Paris-Dakar in kolesar Andrej Hauptman.
Vsi ljubitelji avtomobilizma vljudno vabljeni.
Tko da ste Zupovci res vljudno vabljeni. Zna bit zanimivo za pogledat. Bote lahk en kup mnenj izmenjali od dirkanju in dirkalnikih iz prve roke.
Avto športno društvo Kamniška Bistrica organizira v soboto 2.7.2005 v Stranjah pri Kamniku izobraževalno-zabavno prireditev: 1. Avto športni dan. Pričetek je ob 14. uri za najmlajše smo pripravili otroški poligon Jumnicar in nastop Čarovnika Grega, za vse pa bodo na ogled policijska, reševalna, gasilska in seveda tekmovalna vozila. Predstavila se bo tudi posadka Kranjc-Prislan s svojim Mercedesom za rally Paris-Dakar in kolesar Andrej Hauptman.
Vsi ljubitelji avtomobilizma vljudno vabljeni.
Tko da ste Zupovci res vljudno vabljeni. Zna bit zanimivo za pogledat. Bote lahk en kup mnenj izmenjali od dirkanju in dirkalnikih iz prve roke.
Nič vas ne zapelje kot.... CITROEN... no vsaj na WRC dirkah.
-
- Pejnourt
- Kontakt:
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Problem je v tem, da organiziramo DYNO DAY ravno na ta dan, jutri 2.7. v LJ...
Torej, vrjetno nas ne bo, če bo pa še kaka taka prireditev, pa z veseljem pridemo, samo malo prej moramo vedet, da se zorganiziramo...
Torej, vrjetno nas ne bo, če bo pa še kaka taka prireditev, pa z veseljem pridemo, samo malo prej moramo vedet, da se zorganiziramo...
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
-
- Pejnourt
- Kontakt:
-
- Pejnourt
- Kontakt:
TinchyEsi napisal/-a:Zakaj pa nisi tega na Street legal honda team forum objavil??? Al sm samo jst spregledalaClementino napisal/-a:Ste vljudno vabljeni res. Upam da se mi bo ratalo zmenit za park plac da se še Street legal makine tam mal postavijo za pogledat. Bomo sprot obveščal.
Nisem član omenjenega foruma in ga tudi še nikol nisem bral.
-
- Majkl Najt
-
- Pejnourt
- Kontakt:
Vse skupaj je potekalo v izobraževalnem smislu Avto športa za mladino. Mulčki so bli kr zadovoljni se mi zdi. Sicer bi lahko zadeva izpadla mogoče celo bolje sam za prvič smo se kr lepo potrudli: cela ekipa je bla na nogah od 06.00 do 23.00 in še danes 5 ur.
Neki slik:
Kranjčeva makina za Dakar

Brane Kranjc in podmladek

Alfa 156 3.2 GTA

Brmmmmmm...

Jerryjev bolid

Puchovi makini in ponosna lastnika

Jumnicar poligon za 7-12 let otroke

Neki za pogledat

Kva sem jaz otročji

Ostale fotke so še na naslovu:
http://www.moj-album.com/album/657776/
Neki slik:
Kranjčeva makina za Dakar

Brane Kranjc in podmladek

Alfa 156 3.2 GTA

Brmmmmmm...

Jerryjev bolid

Puchovi makini in ponosna lastnika

Jumnicar poligon za 7-12 let otroke

Neki za pogledat

Kva sem jaz otročji

Ostale fotke so še na naslovu:
http://www.moj-album.com/album/657776/
-
- Pejnourt
- Kontakt:
- CRX_delsol
- Mal več k dim
-
- Pejnourt
- Kontakt: