Zanima me kakšna so navodila za uporabo semi slick gum na drag racih?
Koliko morjo bit napumpane? Kako jih ogret? A jih z vodo polit pa potem burnout nardit?
Semi slick gume
Napolonjene morajo biti ravno toliko da ne padejo z platišča in da imajo optimalen oprijem.....recimo tam okoli 1,6-1,7 bara...
tudi ideja z vodo ni slaba,se enakomerneje guma segreje in manj profila se olupi ob samem segrevanju...
sicer bo še ziher kakšen dragracer povedal svoje,povedal sem ti izkušnje z driftov...
tudi ideja z vodo ni slaba,se enakomerneje guma segreje in manj profila se olupi ob samem segrevanju...
sicer bo še ziher kakšen dragracer povedal svoje,povedal sem ti izkušnje z driftov...

- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Nekak planiramo, da bomo za ZUP racerje organiziral polivanje, čene bom vsem težil tam okol. Veliko bolše je na vodi ogrevat gume kot na suhem. Sj gume ni treba čist zažgat da majo dobr oprijem. Jih je škoda, sploh če maš kake dobre drag gume...
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Jah to kar vi pravte bi lahk nekdo preveru ane
v jesenicah al pa tle v mostah v lj bi lahk kdo su do majstrov k obnavljajo gume pa bi vm uni lahko povedal od pritiska pa do optimalne temperature
usi vemo da ce je guma prevroca se bo lupla kda je iz pudinga ce je premal je isto kda je nebi grel in pritisk k je pa itk pomembn zato k prek njega se tut tkalna povrsina uravnava 

Some of you may have been born wild, but i was born to f uck in style