To so pomojem na valjih pri Senici zmerjeni konjiTypeKoshiR napisal/-a:Tolk o 200HP
/jan
Proga v Sopronu je zelo počasna proga (+ tega je cel dan pihal nasproten veter)...mislim, da vsi od vas veste, da se cest, na katerih se draga ne da primerjati med seboj. Tudi Corvette, Integra,... so v Sopronu vozili dosti počasneje, kot na ostalih dragihSunShiner napisal/-a:aja? dober časTypeKoshiR napisal/-a:Original VTI 5th gen je vozil v Rijeki okol 15s
160HP
... a je bil tud z vsemi sedeži in podobno? al je bil pač vsaj olupljen?
Yup, bolj se ne bi mogel strinjatiDr_S napisal/-a: Drugač pa eden boljših stavkov, ki sem jih prebral:"Torque wins the race!"
Tole nikakor ne drži...malo se zamisli o svojih izjavahTypeKoshiR napisal/-a: Otrocarija rox....200HP je 200HP tko da ne bit prevec bistra !!
Ko boš imel ti v 8ih vožnjah reakcijski čas med 0.012 in 0.2, se pa zopet oglasi. Dokler pa sem ti že svetovala, da me izpusti iz svojih debat!TypeKoshiR napisal/-a:Al ni tolk konjev ali je pa voznik v avtu extra sposoben !
Ja se en turbo mors dat notr tak k ga je mel tist na honda.si ...majaCRX napisal/-a: Tole nikakor ne drži...malo se zamisli o svojih izjavah
True, true. Sam ce je teh 200 turbo konj namerjenih pri Senici, potem je po primerjalni VAG 1.8T razliki med RSR in Senico tukaj pod pokrovom nekje med 160 in 180 hrcki. Raje 160, kot 180 :-°TypeKoshiR napisal/-a:Ponavad so mel turbo motorji vec navora skoz celo obmocje kot pa NA...
tako da ta teza o navoru nekak ne gre tuki skup !
LP
Ni potrebno, ker se jaz umikam iz debate. Kajti slabo mi je, ko Košir nima več argumentov o temi in začne stare stvari vlečt na dan...prav mu pride tudi, če je kdo šel napačno na WC, samo da se reši.Pugi napisal/-a:Opozorilo ni zaleglo.. Zaklepam!
Nimas kej en cilinder al pa dva (svecko stran pa zabasal sesalca na vhodu) ti bomo odklopl pa bos glih not padu_BANDIT_ napisal/-a:Maja, kolk daleč pa je tale Sopron od SLO meje. Pribl?
Aja, še to, tamle v pravilniku sem gledal, da predvideva samo avte do 4999 ccm. Kaj pa če maš več? A pol še eno klaso odprejo?
Jaz sem šla na Maribor, Graz in potem Madžarska...cca 300 km._BANDIT_ napisal/-a:Maja, kolk daleč pa je tale Sopron od SLO meje. Pribl?
Aja, še to, tamle v pravilniku sem gledal, da predvideva samo avte do 4999 ccm. Kaj pa če maš več? A pol še eno klaso odprejo?
Bil sem na Madžarskem prisoten in moram povedat, da je @maja bla iz vseh strani pohvaljena za svoje vožnje...reakcijske čase je itak že sama objavlja in se ne spomnim voznika, ki bi mel boljše.TypeKoshiR napisal/-a:1.6s dela sale !
Otrocarija rox....200HP je 200HP tko da ne bit prevec bistra !
Al ni tolk konjev ali je pa voznik v avtu extra sposoben !