Namen foruma ter pravila obnašanja!!!

Vse kar morte vedt na tem forumu!
Odgovori
Uporabniški avatar
_BANDIT_
ZUP racing
Prispevkov: 1047
Pridružen: 07 Okt 2004, 10:09

Namen foruma ter pravila obnašanja!!!

Odgovor Napisal/-a _BANDIT_ »

Namen foruma ter pravila obnašanja:

Namen tega foruma je omogočanje debatiranja na tematiko avtomobilizem splošno, DRAG racing ter starodobniki.
Posebni del foruma pa je namenjen povsem tehničnim debatam, ki so razdeljene na točno določene avtomobilske sklope in bo v njih tekla debata, ki se bo nanašala točno na ta sklop.

Ker želimo imeti na tem forumu izključno debate na zgoraj omenjene teme, smo določili pravila obnašanja na forumu, ki se jih morajo držati vsi uporabniki.

1. Prepovedano je odpiranje takih tem, ki se ne tičejo zgoraj omenjene tematike.
2. Prepovedano je provociranje, žaljenje drugih uporabnikov oziroma kakršnokoli drugačno neprimerno obnašanje na forumu.
3. Moderatorji imajo popoln nadzor in vsa pooblastila za delo z vsemi debatami na forumu.
4. Če se moderatorju zdi, da je neka debata brezpredmetna, žaljiva, provokativna ali da zaradi kakšnega drugega razloga ne sodi na ta forum, jo ima pravico brisati brez kakršnihkoli opozoril ali pojasnil.
5. Uporabniki, ki bodo delali probleme na forumu, pisali žaljive ali provokativne poste ali se kakorkoli drugače neprimerno obnašali na forumu, bodo BANani brez opozoril in pojasnil.


Kot ste mogoče opazili se le ta od ostalih slovenskih forumov razlikuje predvsem po resnosti in natančnosti. Namenjen je tako odličnim poznavalcem avtomobilov in tehnike iz ostalih slovenskih forumov, kakor tudi neukim novincem, ki bi se radi kaj naučili od drugih! Iz tega razloga so uvedeni eni najstrožjih ukrepov kdajkoli. Nočemo, da se ponovi zgodba nekaterih nekoč uspešnih forumov.

Administrator in moderatorska ekipa si prav tako pridržujeta pravico do spremembe uporabnikovega profila, v kolikor ta ne bo primeren za na naš forum.

Dovoljen je tudi zdrav humor v debatah, ki pa ne sme prerasti v vsesplošno ircanje in kakšne zamere.


Poučno in zabavno uporabo foruma vam želi ekipa ZUP-racing.
Odgovori