Lp evo ker je že drug voz doma,me je mal zamikalo da bi od kolektorja naprej potegnu cevi do zadnjega demferja....zanima me kak fi in pa kje nabavit cevi za izpuh z krivinami...hvala za odgovore
kaj pa misls se use predelvat? ker z stock masino nimas kej praskat... razn tega da das kat. stran.
Za ESI, se ti ne splaca skor nc. mogoc ce das en lonc zadej, da mal bol brni... to je pa to.
What did the hurricane say to the palm tree? Hold on ur nuts! This is no ordinary blow job!
ja sej vem da se ne da na esi-ju kaj praskat..ampak tale izpuh ki ga ima gor je že bogi,tk da sm razmišljal katalizator dol uzet zadaj en demfer in pa direkt cev od izpušnega kolektorja do zadnjega dela...da mal zadiha
kaj pa če menjaš kolektor pa pol še kat. dol pa mal večji fi cevi pol se že mal pozna res da ne boš dobu ne vem kake konjenice sam malenkost se pa bo poznalo
Esi ma kar fajn motorček. Če si ga misliš kaj rihtat, bi jaz kupil cevi fi60, al pa če kje dobiš od ITR izpušni sistem, pa ti ga kdo priredi, da bo šel na crx-a.
sketus napisal/-a:Esi ma kar fajn motorček. Če si ga misliš kaj rihtat, bi jaz kupil cevi fi60, al pa če kje dobiš od ITR izpušni sistem, pa ti ga kdo priredi, da bo šel na crx-a.
sketus napisal/-a:Esi ma kar fajn motorček. Če si ga misliš kaj rihtat, bi jaz kupil cevi fi60, al pa če kje dobiš od ITR izpušni sistem, pa ti ga kdo priredi, da bo šel na crx-a.
Lp
Z 60fi bo ESi se manj su k original, nimaš kej praskat z takim bajsam od cevi na tolk konjev
What did the hurricane say to the palm tree? Hold on ur nuts! This is no ordinary blow job!