Negovanje perla barve...

Pleh, rja, ojačitve, šipe...
Odgovori
Uporabniški avatar
Ferrarist
Pawa user
Prispevkov: 464
Pridružen: 25 Jun 2005, 23:01

Negovanje perla barve...

Odgovor Napisal/-a Ferrarist »

torej...moja ta nova mašinca je temno modre,perla barve...(v bistvu je črna z modrim efektom)...kot verjetno že večina ve,je na perli fuul videt vsak kiks-torej tudi pri meni-avto je bil pran nekajkrat v avtopralnici in je cel v ?črticah?...torej-zanima me,kaj bi blo najboljše naredit,ker sem slišal,da če bom perla barvo poliral(polir pasta),bodo še vedno ostale vidne razice oz. jih bo delala pasta...torej-kaj priporočate?a obstaja kak tak preparat,ki bi bil le na kemijski osnovi-torej brez zrnc alpa kej tazga,kak šampon priporočate,torej...razpišite se!


Hvala,Ferrarist
CupraR
Bremzmajstr
Prispevkov: 542
Pridružen: 12 Okt 2004, 13:19

Odgovor Napisal/-a CupraR »

Kot prvo vzet cajt pa na roke prat....
Fajn bi blo pelat kkšnmu stručkotu da spolira, top-finish in podobni...
Slika
Uporabniški avatar
urosbe
Most Wanted
Prispevkov: 587
Pridružen: 16 Maj 2005, 23:49
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a urosbe »

Oglasi se pri Toča d.o.o. na Celovški (zraven Mazdinega salona/servisa), ti bo tip pokazal svoj avto, ki že 4 mesece ni bil opran z vodo:) Ima neko novo zadevo (tekočino) ki jo s pršilcem našpricaš na avto (lahko tudi čez blat) počakaš par sekund in obrišeš s krpo... ko sm to vidu sm reku, dej dej, potem so pa kamenčki pa blat pa na črni barvi rajse narediš... to morš najprej z vodo dol spravt... pa se je sam smeju, pa pokazu kakšne avte so za foro pral (jeepa k je mel par milimetrov blata gor) pa je šlo vse dol z eno potezo s krpo:) Avto imaš "opran" v 10 minutah:)

Je pa 50 EUR ena kantica mislim da je 5 litrov notr.. jst bom definitivno probu, ker pri pranju avta me najbolj jezi ker kadar je prevroče se mi vse posuši, kadar je pa prehladno pa nonstop iz kakšnih rež še voda priteče... pa zmer gre vsaj 45 min za pranje... pa bom poroču pa mogoče še posliku:) avtopralnice pa avto že itak 3 leta ni vidu...
Uporabniški avatar
Ferrarist
Pawa user
Prispevkov: 464
Pridružen: 25 Jun 2005, 23:01

Odgovor Napisal/-a Ferrarist »

js ga še nisem peljal v avtopralnico,sm pa drug dan ko sm kupu avto, takoj šel na petrol po jelenovo kožico :D
drugač je pa glede poliranja tko,da bo avto šel h top-finishu :-°
Odgovori