Regulator pritiska + upgrade 1.8 T
Ce imas Passata in ce bi rad samo zmontiral turbo gor in se takoj odpeljal rabis tocno isto turbino kot je sedaj gor.
Sedaj sem malo preveril za tvoj stroj se dobi tudi K04 15 ki pase na VW B5 Passat 1.8T. Lahko dobim iz tujine po se kar ugodni ceni. Ce se ti mudi verjetno ne pride v postev. Tako da bos najhitreje nasel na servisu.
Sedaj sem malo preveril za tvoj stroj se dobi tudi K04 15 ki pase na VW B5 Passat 1.8T. Lahko dobim iz tujine po se kar ugodni ceni. Ce se ti mudi verjetno ne pride v postev. Tako da bos najhitreje nasel na servisu.
- fitipalDDi
- Pawa user
- Kraj: Ljubljana
- fitipalDDi
- Pawa user
ja, glih razdru sem .. bog pomagi, kva je to enega dela ... pa še vzdolžno je motor, kar je bistveno lažje .. pa vseeno ...
Torej, turbina ima lufta ven - noter cca 5mm looooooool ... veternica na hladnem delu je poškodovana in ima kr nekaj odlomljenih konic na veternici ... na izpušnem delu je veternica OK ... kje so pol ti delčki ... verjetno v intercoolerju?? a ni moglo to do spomladi počakat, de se sedaj tuki v tem mrazu zajebavam
Sicer pa .. KVA je majhna turbina, sej ni čudn, da to nikamor ne gre
Aja ... pa tudi izpušni kolektor je .. kr neki .. še fičo ima pomoje večjega ... joooj sem pa res razočaran ...
sej ne vem kaj naj, a naj dam nazaj gor isto turbino al kaj ...
Torej, turbina ima lufta ven - noter cca 5mm looooooool ... veternica na hladnem delu je poškodovana in ima kr nekaj odlomljenih konic na veternici ... na izpušnem delu je veternica OK ... kje so pol ti delčki ... verjetno v intercoolerju?? a ni moglo to do spomladi počakat, de se sedaj tuki v tem mrazu zajebavam

Sicer pa .. KVA je majhna turbina, sej ni čudn, da to nikamor ne gre

Aja ... pa tudi izpušni kolektor je .. kr neki .. še fičo ima pomoje večjega ... joooj sem pa res razočaran ...
sej ne vem kaj naj, a naj dam nazaj gor isto turbino al kaj ...
Zadnjič spremenil fitipalDDi, dne 12 Dec 2007, 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.

Ce bi rad imel vecjo turbino je K04 edina ki pase direkt gor brez, da naredis vse na novo (od izpusnega kolektorja naprej) in da je ena znosna cena. Prej kot v dveh tednih je ne morem dobiti. Cena pa na PM.
Drugace pa K03, to imajo gotovo na zalogi na servisu
Odmontiraj se intercooler in stresi ali spihaj ven ostanke vetrnice.
Drugace pa K03, to imajo gotovo na zalogi na servisu
Odmontiraj se intercooler in stresi ali spihaj ven ostanke vetrnice.
- fitipalDDi
- Pawa user
za tole sem poslal povpraševanje v ameriko in so mi že odgovorili ...
A je tukaj še kaj carine? Pišuka, mal cvikam tolk denarja dati, pa de ne bo kaj OK ...
Robi,
Those are great kits for that engine.
Fedex shipping is $175 to Slovenia and takes 2 days to get there.
Thank you.
http://www.atpturbo.com/Merchant2/merch ... Code=VVWTK

Up to 300HP (octane dependent), GT2X bolt-on turbo kit utilizing stock exhaust manifold in stock location. Completely stealth and stock appearing. Retains all emissions related components. All hardware required for complete bolt-on. Fueling kit is recommended to compliment this hardware kit. Refer to P/N: ATP-VVW-152 to purchase the injector and software package and P/N: ATP-VVW-153 for the upgraded 3" inlet pipe kit for higher HP levels.
A je tukaj še kaj carine? Pišuka, mal cvikam tolk denarja dati, pa de ne bo kaj OK ...
Robi,
Those are great kits for that engine.
Fedex shipping is $175 to Slovenia and takes 2 days to get there.
Thank you.
http://www.atpturbo.com/Merchant2/merch ... Code=VVWTK

Up to 300HP (octane dependent), GT2X bolt-on turbo kit utilizing stock exhaust manifold in stock location. Completely stealth and stock appearing. Retains all emissions related components. All hardware required for complete bolt-on. Fueling kit is recommended to compliment this hardware kit. Refer to P/N: ATP-VVW-152 to purchase the injector and software package and P/N: ATP-VVW-153 for the upgraded 3" inlet pipe kit for higher HP levels.

- fitipalDDi
- Pawa user
jaz mam tole za prodat, sam nevem ce ti bi sla gor.
http://www.bolha.com/oglas2724144
Naj bi bla od tt-ja, sam ne me za besedo drzat.
http://www.bolha.com/oglas2724144
Naj bi bla od tt-ja, sam ne me za besedo drzat.
- fitipalDDi
- Pawa user
ne, ta ne bi pasala, ker ima drugačen priklop za izpuh, pa tudi drugače je obrnjena ...
sicer pa hvala za pomoč, sem se kr odločil, da passata ne bom friziral več ... ker ... bom rajši GOLF-a
Sem kr kupil NOVO turbino in bom zrihtal avto za tistega, kateri ga bo kupil ...
Če je kdo tuki, naj mi kr pove
Je pa motor DEJANSKO kot nov sedaj, narejen VELIK servis 204.000 km, z vsemi tako notranjimi kot zunanjimi šponarji, ležaji, jermeni, nova letev volana, nova vodna pumpa, sedaj nova turbina, zamenjene tudi obe prednji mašetni, zavore pred 15000 km, sklopka na 170.000 km .. avto ima sedaj se mi zdi da 205000 realnih KM .. kupil sem ga od prvega lastnika ... streha je v črni barvi, zadek (hauba in luči) od modela 2003 brez VW znaka
.. HIGHLINE oprema ... zraven so lohk 18" platišča ali pa original 15" z zimskimi gumami ...
Zraven dam tudi prednji odbijač RS
Slikice nove turbine ...

Pa še avto ....

sicer pa hvala za pomoč, sem se kr odločil, da passata ne bom friziral več ... ker ... bom rajši GOLF-a
Sem kr kupil NOVO turbino in bom zrihtal avto za tistega, kateri ga bo kupil ...
Če je kdo tuki, naj mi kr pove

Je pa motor DEJANSKO kot nov sedaj, narejen VELIK servis 204.000 km, z vsemi tako notranjimi kot zunanjimi šponarji, ležaji, jermeni, nova letev volana, nova vodna pumpa, sedaj nova turbina, zamenjene tudi obe prednji mašetni, zavore pred 15000 km, sklopka na 170.000 km .. avto ima sedaj se mi zdi da 205000 realnih KM .. kupil sem ga od prvega lastnika ... streha je v črni barvi, zadek (hauba in luči) od modela 2003 brez VW znaka

Zraven dam tudi prednji odbijač RS
Slikice nove turbine ...

Pa še avto ....

- fitipalDDi
- Pawa user
- fitipalDDi
- Pawa user
še nimam skup avta, ker moram še uno cev za dotok olja - mazanja kupit ... je kr 77€ :( ... za turbino sem pa dal 600€ - v tujini - kolk fila pa bom še videl 
slikico unega T komada pa dobiš jutri, ker sem jo pomotoma zbrisal, sedaj je pa še vse narazen ... jutri ko bom skup dajal, bom še to slikal ... pa dobiš

slikico unega T komada pa dobiš jutri, ker sem jo pomotoma zbrisal, sedaj je pa še vse narazen ... jutri ko bom skup dajal, bom še to slikal ... pa dobiš

- fitipalDDi
- Pawa user
- fitipalDDi
- Pawa user