DENSO svečke
To ti je zrihtu NGK Iridium, ne Denso?TypeKoshiR napisal/-a:Najceneje je iz USA narocit Iridium pr nas je ena 5k sit v usa pa cel komplet dobis 4kom 10k sit...jih je pa men zrihtu Vseved(Mitja)...
tolk da nauste iskal v sloveniji pocen resitev ker je ni !
LP
RED HAZARD...pretty dangerous and getting worse...
Res je toko, Dovžana po poklič in vprašej, ker mislim da na internetu nima nič.TypeKoshiR napisal/-a:Najceneje je iz USA narocit Iridium pr nas je ena 5k sit v usa pa cel komplet dobis 4kom 10k sit...jih je pa men zrihtu Vseved(Mitja)...
tolk da nauste iskal v sloveniji pocen resitev ker je ni !
LP
Luža pod hroščem ni olje, to je švic od konjev.
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Dons sm namontiral NGK. Jess zame, bom poročal če je kej razlike.
Prejšnje sveče so mi dali not na pooblaščenemu peugeot servisu. 3 sveče od ene firme in eno od druge. Bemomatr da jim jebem. Mele so že 2mm lufta namest 1mm.
Prejšnje sveče so mi dali not na pooblaščenemu peugeot servisu. 3 sveče od ene firme in eno od druge. Bemomatr da jim jebem. Mele so že 2mm lufta namest 1mm.

1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Ne norte, jebela, kaksnih 15 jurjev za 4 svecke? Jaz imam zdej noter Brisk Iridium racing in delajo ko raketa, ker so narejene za modified cars, pa sem placal zanje 1.300 po komadu ali nekaj takega, narocil sem jih pa v Avtoimpexu (al avtotehni, mam telefonsko stevilko tipa, tja poklicem in narocim...)
http://www.briskusa.com/
Za poleti imam Racing iridium, za pozimi pa turbo racing.
Tukaj je pa se poskeniran njihov racing katalog, katerega so mi poslali dol preko avtoimpexa, v katerem so znamke in modeli avtomobilov ter pripadajoce svecke. Da se razumemo, tukaj so samo performance zadeve, ne OEM zamenjava za original.
http://haktar.select-tech.si/1.8T/brisk ... atalog.zip (15MB file).
/jan
http://www.briskusa.com/
Za poleti imam Racing iridium, za pozimi pa turbo racing.
Tukaj je pa se poskeniran njihov racing katalog, katerega so mi poslali dol preko avtoimpexa, v katerem so znamke in modeli avtomobilov ter pripadajoce svecke. Da se razumemo, tukaj so samo performance zadeve, ne OEM zamenjava za original.
http://haktar.select-tech.si/1.8T/brisk ... atalog.zip (15MB file).
/jan
Tam si poglej v katalogu... a ti imas 2.0 masino?
Pomojem bi bile zate DOR14IR ali pa DOR14TS. Tu doma imam ene njihove razvojne svecke, naslednice DOR15TS, oznaka je pa DR15LDC (jih ni v katalogih), samo te bi bile zate verjetno pretople. Jaz jih bom probal pozimi, v najhujsi zimi, ko so bile DOR14TS prehladne (pri -20 stopinj).
/jan
Pomojem bi bile zate DOR14IR ali pa DOR14TS. Tu doma imam ene njihove razvojne svecke, naslednice DOR15TS, oznaka je pa DR15LDC (jih ni v katalogih), samo te bi bile zate verjetno pretople. Jaz jih bom probal pozimi, v najhujsi zimi, ko so bile DOR14TS prehladne (pri -20 stopinj).
/jan
Zadnjič spremenil 2.7TT, dne 29 Sep 2005, 21:16, skupaj popravljeno 1 krat.
- SunShiner
- DEJANSKO veliki b00st
- Kraj: Nissanmania
- Kontakt:
šmeks, si mejbi že kej zvedu?Jolly napisal/-a:Ja dej prosim poglej za PFR7B, te namrec ponavadi uporabljajo za S14 med 250-300hpšmeks napisal/-a:če veš oznako NGK svečk oz. V-line mi povej,pa ti sporočim ceno., pa ce se bi dalo se pogledat oznako od original?
Hvala

Powered by Nissan 200SX S14 a.k.a. Cipa
and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil

and BMW E30 a.k.a. GhettoMobil
IRIDIUM VŽIGALNE SVEČKE Denso
Tudi v Sloveniji se da kupiti IRIDIUM SVEČKE.
Uvoznik za Denso svečke je:
DOVŽAN d.o.o.
Podljubelj 272, Tržič
04 59 52 400
Uvoznik za Denso svečke je:
DOVŽAN d.o.o.
Podljubelj 272, Tržič
04 59 52 400
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Čist za info. Mel denso iridium, svečo sesul (vrjetn zaklenkov mal, ker je sveča žarela), fuknl izpušn ventil skoz ror ven.
Od kar mam NGK iridium 1 stopnjo hladnejše avto dela k dormeo pa 70kg plina sm skuru že...
Od kar mam NGK iridium 1 stopnjo hladnejše avto dela k dormeo pa 70kg plina sm skuru že...
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
torej, kdo bi lahko meni s te strani pomagal izbrat, katero svecko bom rabu:
gre se za Hyundai Coupe:
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... ion=search
COUPE 2.0 (RD) 16V .. / FX 102 G4F / G4GF (DOHC) 96-'99
svecka pa je:
K20PR-U11 IK20 VK20 1.1
zdej pa: kaj pomenijo te cifre? Vem da moram vzet 1 do 2 stopnji hladnejso svecko, ker dajem gor kompresor, boosta bo do max 1 bar (max!)??
Katera cifra mi pove stopnjo svecke?
tenks.
Kennman
gre se za Hyundai Coupe:
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... ion=search
COUPE 2.0 (RD) 16V .. / FX 102 G4F / G4GF (DOHC) 96-'99
svecka pa je:
K20PR-U11 IK20 VK20 1.1
zdej pa: kaj pomenijo te cifre? Vem da moram vzet 1 do 2 stopnji hladnejso svecko, ker dajem gor kompresor, boosta bo do max 1 bar (max!)??
Katera cifra mi pove stopnjo svecke?
tenks.
Kennman
Howgh.
če govorimo o denso iridium sveckah:
...
Iriway6 = heat range 6 = Denso IK20
Iriway7 = heat range 7 = Denso IK22
Iriway8 = Heat range 8 = Denso IK24
Iriway9 = heat range 9 = Desno IK27
...
če boš mel ecu doziranje zmapiran za nov mod in boost mas lahk tud original vrednosti ali pa eno st hladnej, če pa tega ne boš mel ali pa ne bo optimalno pa ti glede na tvoj boost in vse predlagam vsaj 2 stopnji hladnej! v tvojem primeru za dve hladnej torej rabis ik24 oznako. Najceneje jih dobiš na ebayu iz usa. use skupaj te pride cca 40 eurov, usaj pred enmu letom je bilo tako.
Lp
...
...
če boš mel ecu doziranje zmapiran za nov mod in boost mas lahk tud original vrednosti ali pa eno st hladnej, če pa tega ne boš mel ali pa ne bo optimalno pa ti glede na tvoj boost in vse predlagam vsaj 2 stopnji hladnej! v tvojem primeru za dve hladnej torej rabis ik24 oznako. Najceneje jih dobiš na ebayu iz usa. use skupaj te pride cca 40 eurov, usaj pred enmu letom je bilo tako.
Lp
..:: Nissan Silvia 300HP+ ::..
aha torej gre "navzgor" stopnja? IK20 so "toplejse" kot IK24?cakoman napisal/-a:če govorimo o denso iridium sveckah:
...
...
Lp
Fural bom na MegaSquirtu, oboje in gorivo in vzig.
hvala za info,
@Charger: dej mi poslji na PM, kolk bi prisle NGK preko tebe.
hvala!
Kennman
Howgh.
da 24 je 2 stopnje hladnejsa k 20.kennmann napisal/-a:aha torej gre "navzgor" stopnja? IK20 so "toplejse" kot IK24?cakoman napisal/-a:če govorimo o denso iridium sveckah:
...
...
Lp
Fural bom na MegaSquirtu, oboje in gorivo in vzig.
hvala za info,
@Charger: dej mi poslji na PM, kolk bi prisle NGK preko tebe.
hvala!
Kennman
Lp
..:: Nissan Silvia 300HP+ ::..