Razdeljena tema - Show v SG 14-16.1.2005
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Alboreto in vsi ostali - alesi, golf_c,... Js predlagam, da se gre v soboto ob 8h zjutrej izpred merkatorja... Pa gremo tko k je alboreto reku...
A boste napisali dko vse gre, pa kdo mi bo jurja prnesu.. Ostali lahko po dva.
Men kle zdj 1 meter preč tastara najeda, tko da morm nehat. Zdj jo bom čez okn fuknu, resno... Fak kva neki pametuje aaaaaaaaaaaaaaaaa
A boste napisali dko vse gre, pa kdo mi bo jurja prnesu.. Ostali lahko po dva.
Men kle zdj 1 meter preč tastara najeda, tko da morm nehat. Zdj jo bom čez okn fuknu, resno... Fak kva neki pametuje aaaaaaaaaaaaaaaaa
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
-
- Profesionalni vrvovlek
- Kraj: ljubljana
- Kontakt:
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Mah tole je men krneki. Se raj nam šu gor nategnt. Vem ne kaj se bo dogajal, našemu kubiju je hrošča razfukal, tako da ne bo vozil. Mislim, da ne bom nič zamudu, tako da ne grem.
Lepo se mejte če boste šli pa kej poslikejte...
Lepo se mejte če boste šli pa kej poslikejte...
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Jest ne grem.
Dons sem bil pri Kubiju pa mu je nažalost razsulo mašino, tako da on jutr ne bo vozil. Šravfali so par dni, nardili hudo zadevo, samo danes je polomilo glavno gred, tko da je zdej situacija slaba in jest tja ne bom hodu. Pa baje še snega ni kej dost, tkoda bo pomoje bl brezveze vseskup.
Bom rajš dan namenil temu,da bom cel dan lepo šravfal Caprija in ga mel mrbit zvečer že čist fertik.
Dons sem bil pri Kubiju pa mu je nažalost razsulo mašino, tako da on jutr ne bo vozil. Šravfali so par dni, nardili hudo zadevo, samo danes je polomilo glavno gred, tko da je zdej situacija slaba in jest tja ne bom hodu. Pa baje še snega ni kej dost, tkoda bo pomoje bl brezveze vseskup.
Bom rajš dan namenil temu,da bom cel dan lepo šravfal Caprija in ga mel mrbit zvečer že čist fertik.

-
- Profesionalni vrvovlek
- Kraj: ljubljana
- Kontakt:
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
- 2Fast2Furious
- Paul Walker
- Kraj: LJ