Danes, Sobota 27.11. Renault tjunink klup srečanje
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
cesta je zelooooo drsela (mokra, pa še -4)Killah bee napisal/-a:sam kako mu je to ratal, a je kej drsel pol
Pugi ti se kr neki zase tam držal z Krančani, nč nis pršu pozdravt da kako rečemo![]()
![]()
Je kr fajn družbica tile renojevci
Jebiga sm si reku, klele bom mal sixpack treniral, pa habič me ni pustu, ker je on moja prasyca.
Renojevci so kr ql, ker vejo, da v življenju avto ni vse, za razliko od kšnih drugih bolj nemško oziroma italjansko usmerjenih avtomobilistov

1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
A to je spet name letel, a?Pugi napisal/-a:cesta je zelooooo drsela (mokra, pa še -4)Killah bee napisal/-a:sam kako mu je to ratal, a je kej drsel pol
Pugi ti se kr neki zase tam držal z Krančani, nč nis pršu pozdravt da kako rečemo![]()
![]()
Je kr fajn družbica tile renojevci
Jebiga sm si reku, klele bom mal sixpack treniral, pa habič me ni pustu, ker je on moja prasyca.
Renojevci so kr ql, ker vejo, da v življenju avto ni vse, za razliko od kšnih drugih bolj nemško oziroma italjansko usmerjenih avtomobilistov

Drgač je blo pa že gor grede kr drseče (sej sm povedu), k sm šou pa dol, se je pa sploh cesta svetla, ker je blo kr luštn pod nulo (gor pr jezeru je blo -7 ko sm šou, pol pa mal u minusu)

-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Lahko ti izdam načrt, kako ga narediš:
-v mašini spelješ dovod toplega zraka v filter, pa loputo namažeš z mastjo
- ventilator na kilerju onesposobiš
- olje daš not olivno
- bencin daš 83 oktanski
- vilce na podvozju zamenaš z jedilnimi
- gume zamenjaš s 14 colskimi nizkoprofilnimi
- vsa okna ven pobereš in potem vetrobransko steklo razrežeš na 6 kosov, pa maš dost šipe za megana
- usnje pobereš ven in si doma nardiš sedežno. kar ti alcantare ostane nardiš tiste sedeže, s tem da morš odrezat bočno oporo z rezilko.
- filter od klime namaži z marmelado, da bo dišalo
- avto zaleti od zadej v balkon
- fukni na streho ploh
- zadej montiraj polico za rože
- reno znakce dobiš pri razočaranih voznikih renaultov, pa še 100 sit zraven. Povprašaj modregaDirkača in Habbicha, ona dva jih mata...
- aja še to - za mehkoto avta nabaši peno od kremšnit v zice, fedre segrevej med vožnjo na 150 stopinj ali pa jih zamenjaj za une iz kemičnega svinčnika, amortizerje ven vzemi in daj vmes amortizerje za gorska kolesa, namesto selenov daj radirke in namesto zavorne luči si vzadej daj osvetljen napis PROSIM PREHITEVAJTE PO LEVI.
-v mašini spelješ dovod toplega zraka v filter, pa loputo namažeš z mastjo
- ventilator na kilerju onesposobiš
- olje daš not olivno
- bencin daš 83 oktanski
- vilce na podvozju zamenaš z jedilnimi
- gume zamenjaš s 14 colskimi nizkoprofilnimi
- vsa okna ven pobereš in potem vetrobransko steklo razrežeš na 6 kosov, pa maš dost šipe za megana
- usnje pobereš ven in si doma nardiš sedežno. kar ti alcantare ostane nardiš tiste sedeže, s tem da morš odrezat bočno oporo z rezilko.
- filter od klime namaži z marmelado, da bo dišalo
- avto zaleti od zadej v balkon
- fukni na streho ploh
- zadej montiraj polico za rože
- reno znakce dobiš pri razočaranih voznikih renaultov, pa še 100 sit zraven. Povprašaj modregaDirkača in Habbicha, ona dva jih mata...
- aja še to - za mehkoto avta nabaši peno od kremšnit v zice, fedre segrevej med vožnjo na 150 stopinj ali pa jih zamenjaj za une iz kemičnega svinčnika, amortizerje ven vzemi in daj vmes amortizerje za gorska kolesa, namesto selenov daj radirke in namesto zavorne luči si vzadej daj osvetljen napis PROSIM PREHITEVAJTE PO LEVI.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
-
- sesalc tunning kid
- Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)
to usak reče, pol k ga pa čez en čs vids kuko tm okol svoje laufa kokrPugi napisal/-a:toj pa tazadna, da bo mene ženska v red dala... no women, no cry!bOnZy napisal/-a:Pugi: skrajn cajt da si ksno žensko poiščeš, kte bo u red dala
mal se po alboretu zgleduj![]()
![]()

hehe, mal heca mora bit

pUt tHe pEdAl tO tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

-
- Sekira Tuning s.p.
- Kraj: Te prou nč ne briga ..AVTO:Clitoris 1.2 turbo
- Kontakt:
Se strinjam,sicer pr ns sploh ni tko hudo kokr kle gor določeni modeli misljo..glih u red me še ne daje,ampak za zdrav zakon se je treba trudt s skupnimi močmi..
Poznam enga kle gor k mu to ni ratal,ampak ga iz poklicne vljudnosti ne bom omenjal..sicer pa on že ve
Drugač pa Puguju tud ženska ne more pomagat..pač sprjaznte se ,tak je..
sej včasih je faca in ima hude,s5 drugič mi grejo pa njegovi posti na
..Pugi pa brez zamere...upam da ne bom z-benan 
Poznam enga kle gor k mu to ni ratal,ampak ga iz poklicne vljudnosti ne bom omenjal..sicer pa on že ve

Drugač pa Puguju tud ženska ne more pomagat..pač sprjaznte se ,tak je..
sej včasih je faca in ima hude,s5 drugič mi grejo pa njegovi posti na

če ne gre, ankar s silo......vzem več kwadu!