Festival avtomobilizma Celje 27.8.2006
-
- Pejnourt
Tole bo pa še zanimljivo hehe!!

DriftKlinc - DK
Driftanje bi bilo potratno.če nebi imeli vulkanizerjev!Hidravlična ročna zakon!!
Mobikrog in RACELAND zakon.
http://www.mobisux.com/album/showgaller ... user=40096
Driftanje bi bilo potratno.če nebi imeli vulkanizerjev!Hidravlična ročna zakon!!
Mobikrog in RACELAND zakon.
http://www.mobisux.com/album/showgaller ... user=40096
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Klub ZUP racing v SG ne bo nastopil. Pojasnitve js ne bom pisal, mogoče jo bo napisal predsednik kluba. Večina ki vas spremlja drag prvenstvo vrjetno ve v kermu grmovju tiči tč.
Naslednji drag bo v MS, katerega pa se že zelo veselimo.
1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
v kvalifikacijah sem imel čas avta 14,4 (s približno 0,65 do 0,7 bara na turbini)... za dirko pa sem imel še 0,2 bara rezerve in še dodatno olajšan avto, a so ukinili dirko zarad dežjahemingway napisal/-a:David slišal sem da si že kar hiter, čestitke no upam da boš še kaj spedenal.

prepričan sem, da bi na polno moral it nizkih 14...
Upam da bo na naslednjem dragu boljše
lp, david
A da bi jest povedal v katerem tiču grmi zajec....Pugi napisal/-a:Klub ZUP racing v SG ne bo nastopil. Pojasnitve js ne bom pisal, mogoče jo bo napisal predsednik kluba. Večina ki vas spremlja drag prvenstvo vrjetno ve v kermu grmovju tiči tč.

Jah tkole je. Na sestanku klubov smo se zmenili, da prisotni tam ne bomo šli na drag v SG. In kar smo rekli, tega se bomo tud držali, vsaj pri nas.
Sem pa slišal, da nekje drugje nameravajo pojest svojo besedo.
Brez zamere, ampak nismo vsi non stop prisotni, zakaj pa ste se zmenili da ne greste. Kot opazovalec opazujem da tarnate, da je dirk premalo (ker nekatere odpadejo), po drugi strani pa hočete nekatere bojkotirati?
Kot eden organizatorjev hroščarskega srečanja, vem koliko truda in časa mi požre ena prireditev vem da to ni lahko delo, pa še vedno se najde nekdo ki ti pravi kaj je narobe, ne pove pa kako bi to bolje naredil.
Še enkrat ne mi zamerit, za nepoznavanje vaše scene.
Kot eden organizatorjev hroščarskega srečanja, vem koliko truda in časa mi požre ena prireditev vem da to ni lahko delo, pa še vedno se najde nekdo ki ti pravi kaj je narobe, ne pove pa kako bi to bolje naredil.
Še enkrat ne mi zamerit, za nepoznavanje vaše scene.

Luža pod hroščem ni olje, to je švic od konjev.