Kvaliteta FK Vzmeti! (fedrov :)
Kvaliteta FK Vzmeti! (fedrov :)
Trenutno v bližnji prihodnosti mislim spustit avto, pa sem mal gledal kere fedre naj vzamem, pa je pri nas v kranju podjetje PRO-CAR, kjer mi je Mare reku da ma za moj avto (CITROEN AX, letnik 1998 ) vzmeti FK. Cena je 25k. Avto naj bi se pa spustil za -4 cm!
Zdj me pa zanima če je že kdo slišu za te fedre, in ali so dobri oz kaka je kvaliteta oz zanesljivost! Zanimajo me mnenja tudi uporabnikov FK vzmeti!
LP
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore Very Happy Very Happy
Zdj me pa zanima če je že kdo slišu za te fedre, in ali so dobri oz kaka je kvaliteta oz zanesljivost! Zanimajo me mnenja tudi uporabnikov FK vzmeti!
LP
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore Very Happy Very Happy

Jaz jih imam na mojem vozu, v kombinaciji s Kayaba Ultra SR amortizerji. Zelo progresiven feder, ko cruisas je dokaj udoben, ko pa bolj agresivno v ovinek zapeljes pa trd rata. Very happy user.
Edino malo strpen moras biti na zacetku, ker se ti bo prej spredaj posedel kot zadaj. To se je meni zgodilo in zadaj se se vedno ni prav usedel, tako da je avto malo v klin postavljen
Overall performance: go for it, pa razmisljaj tudi o menjavi amortizerjev hkrati.
/jan
Edino malo strpen moras biti na zacetku, ker se ti bo prej spredaj posedel kot zadaj. To se je meni zgodilo in zadaj se se vedno ni prav usedel, tako da je avto malo v klin postavljen

Overall performance: go for it, pa razmisljaj tudi o menjavi amortizerjev hkrati.
/jan
Baje so tele FK vzmeti take da niso enakomerno debele, ampak sam na konc, in ko furaš po normalni cesti so dot navadni, niso tko trdi, požirajo lepo luknce, pa te zadeve na cesti, k pa pride do agresivnega zavijanja v ovinku, pa postanejo trde, ker se bl skrčijo in pokažejo zobe!
HEHE
Sam ne vem kak se reče temu!
HEHE

reče se progresive, vsaj mislmPro2Type napisal/-a:Baje so tele FK vzmeti take da niso enakomerno debele, ampak sam na konc, in ko furaš po normalni cesti so dot navadni, niso tko trdi, požirajo lepo luknce, pa te zadeve na cesti, k pa pride do agresivnega zavijanja v ovinku, pa postanejo trde, ker se bl skrčijo in pokažejo zobe!
HEHE
Jst mislm da ne boš čist nč naredu narobe če boš vzel FK.
Je cenovno zelo ugodna roba in dosti bolj kvalitetna od apex, tko da jih kr kupi.
Sam sem jih hotel vzeti samo ni homologacije za moj model.

Če bom kupu sam fedre, pol bom najbrž vzel eibache (sportline), za te je pa treba pol še amortizerje skrajšat poleg tršanja. To mi pa glih ni, ker bo mogoče enkrat treba avto nazaj spremenit v serijskega, bolj me pa skrbi, da naujo teli amortizerji zdržal delanja na 5 centi krajši dolžini.
So kje na netu mogoče cene za bilsteine al pa koni amortizerje, da vidm če bi to skombiniru. Sam tole bo pol 3 much keša pršlo - za tist denar bi si lahko že gewinde omislu pomojem, medtem ko bi dobu celotn podvozje od fk za okol 115k.
So kje na netu mogoče cene za bilsteine al pa koni amortizerje, da vidm če bi to skombiniru. Sam tole bo pol 3 much keša pršlo - za tist denar bi si lahko že gewinde omislu pomojem, medtem ko bi dobu celotn podvozje od fk za okol 115k.