Olje
olja&maziva
Za olja,masti in podobno. Grem iskat na Želodnik to je na Viru pri Domžalah,kjer so tud zastopniki za sicer ne vem točn. Majo pa motula,castrola,qmi itd.
Dost izbire pa ful konkurenčne cene!
Jaz poznam tipa, ki dela pri uvozniku... katero pa rabis? Mi ponavadi vzamemo Mobil1 rally racing 5W50. Skoraj najboljse, kar lahko dobis za denar, pa se dober popust imamcresh napisal/-a:Fantej jst bi bil ful zadovoljen če bi kdo mi znal svetovat kje naj dobim mobil1. Ker po enih parih trgovinah sm klicu sam nimajo tega k jst rabm.

/jan
Castrol ni slabo olje ampak samo RS 10w-60 TWS navaden RS ni glih za rabo je pa res da od motula ni, ga vsi zelo hvalijo ampak ga je težko dobiti pa še cena je huda.nebivedu napisal/-a:Motul je zadnje čase eno izmed najkvalitetnejših olj. Tko da ti ga kr priporočam.Malecky napisal/-a:
Se pravi...0W-30 bi biu vredu za pozim ane? 5W-40 je itak original predviden...kaj pa 5W-30? To recimo za mojo masino priporoca Motul...![]()
Castrol je pa zanič, ga tut za v moped nebi dajal.
c20xe ITB-ji prodani
c20let corsa
c20let corsa
-
- Pawa user
- Kraj: Domžale->Vir
- Kontakt:
Re: olja&maziva
Tam pa ni več Vir, ampak je kar Želodnikbadger napisal/-a:Za olja,masti in podobno. Grem iskat na Želodnik to je na Viru pri Domžalah,kjer so tud zastopniki za sicer ne vem točn. Majo pa motula,castrola,qmi itd.

-
- Pawa user
- Kraj: Domžale->Vir
- Kontakt: