Hm, bolj ko berem, manj si predstavljam, kaj si mislil:) Skratka, jaz imam v načrtu naredit tako, da pustim pesto in disk pri miru... Honda ima ET 35, zato sem jaz vzel maksimalni ET, ki sem ga pri tej novi feltni dobil... in to je ET50. Torej imam še fore za 15mm debel adapter/distančnik.
Ta adapter bo pa zgledal tako... notri bo imel vprešane vijake 5x112, na katere se bo privijačilo feltno. Hrakti bo imel pa tudi luknje 4x100, tako da ga bom lahko nataknil na avto in pritrdil z maticami... vse ok, če se ne bi ena luknja in en vijak prekrivala in to ne 100% ampak zamaknjeno... no tam bom pa enostavno vijak izpustil oz. ga naredil provizoričnega (nič ne bo držal), težo bo pa nosil, da ne bo centrafugalna sila problem... tko sem si zamislu, tud razložu strugarju in pomojem bo šlo skozi:)
Mene bolj skrbi to, da v primeru, da se izkaže, da feltne ne bom gor spravil, da bodo čist preširoke, da bi blo treba karoserijo širit, pa da bi vijake mel tolk porezane, da niti 4x100 obstoječih ne bi več gor spravu, pol smo pa tam... vse šraufe ven pobrat iz pest pa nove notr
](./images/smilies/eusa_wall.gif)