Postopek bom razdelil v 2 dela... najprej swap prvih diskov in čeljusti, ker je zadeva dokaj enostavna, nato pa še zadnjih, kjer se postopek malenkost zaplete. Diske sem dobil že prevrtane na 4 luknje, torej vsaj tega dela sem bil oproščen

Vse kar potrebujemo je 3,5mm distančnik ter nastavek v katerega pride potem feltna...

Ob nakupu kompleta zavor od Integre Type R, je manjkalo par stvari in sicer ploščica, po kateri drsajo obloge (strošek 3800 SIT na uradnem servisu, potem tista os, ki drži skupaj zadnji in sprednji del čeljusti - 6500 SIT in šrauf, ki pride vanjo - ga morm pa še nabavit, sem si enega drugega sposodil začasno)

Odmontiramo obstoječi sistem...

Namestimo distančnik in nastavek...

Zvrtamo luknjo in naredimo navoj (za šraufka, s katerima pritrdiš disk)...

In prestavimo bremzlajtungo iz stare čeljusti na novo...

Primerjava velikosti diskov... original VTi (260) vs. Integra Type R (280)...

Primerjava velikosti čeljusti... rdeče original VTi vs. Integra Type R

Oboje skupaj...

Sprva sem se ustrašu, da matica ne bo dosegla navoja, pa je še nekaj lufta:)

Seveda pa pride sedaj vse skupaj 3.5mm bolj ven, tako da je guma ravno do roba avtomobila (tako kot je bilo zadaj že prej)...

Mi je pa nekaj hecno... v življenju nisem ploščic zamenjal na bremzah, ker jih pač nism znal, so to serviserji namest mene delal, danes sem pa swap bremz dokončal

Aja, pa da izkoristim še čas za reklamo... sedaj so na prodaj komplet zavore (sprednje in zadnje) od VTi-ja.
LP
Uroš