hmm, jst sm kupu feltne pr Rochford Tyres.
Res je, da na maile ne odgovarjajo (pomoje jih boli kurac, ker na ebayu pise da tko al tko sam v anglijo poslijajo), ampak sergio jih je zajebu (razen ce so oni mene lol, feltne pridejo v pondelk, pa bomo vidl a so mi taprave dal al ne lol).
Naceloma sem jim preko ebay-a poslal mail, da bi kupil, pa da ker sem iz SLO, da ce bi oni lahko poslali kolegu v anglijo (res poznam tm enega) in da bi on meni naprej. In so rekli no problem, ti sam kupi.
Hočem kupit "buy now" varianta, pa mi napiše "the seller has disabled the buy it now option for buyers that are not from the UK" - omfg lol
Jim pošljem mail da wtf, da ne morem kupit, pa reče da nej jih pokličem al pa prek strani naročim (tiste feltne k sm vzel si moru nujno z gumami vzet če si prek strani naroču, kar se mi ne splača...)
In pol sm si v profilu spremenu naslov na isti kot ga majo oni (LOL) lepo kupu, potem pa nazaj na SLO spremenil.
Poštnino oz. prevoz sm si zrihut preko GLS-a (način "echo pack"), potem ko sem na ene 3-4 različne telefonske (njihove klical) in vsakič rekel, če mi preverijo ceno (10.000 sit + DDV za vse 4 feltne - še vedno se mi zdi premalo, bomo vidl v ponedeljek), sem reku da nej grejo tja pa tja iskat in to je to. V torek so prevzeli zadevo, v petek ob 18.47 so prišli paketi v SLO samo zgleda je bilo prepozno za dostavo, tako da bo najverjetneje v ponedeljek dostavljeno.
Če bo vse kul = Rochford rules = poceni alloys on my bravo, muahaha