Avto-moto slalom 23.10.2005 v Mariboru
Hudo je blo...res nepozabno,tale šport je treba bolj promovirat pri nas in organizirat kakšen event v ljubljani...ker smo imeli kaj za gledat cel dan,vožnje so bile atraktivne,spet sem po dolgem času zavohal žlahtni vonj gum(miss my car.press
),Ircar je imel malo smole,bil je pa zelo konkurenčen in je dal tekmecem vetra z postavitvijo najboljšega časa zjutraj na treningu...v svojem razredu seveda
kasneje je imel malo smole,po kateri je sledil rahel padec koncentracije iz katerega je sledila uvrstitev na končno 7. mesto,od prvotnega boja za 2.mesto v najmočnješi klasi....1.mesto bo še dolgo rezervirano za Dragana ki je z vrhunsko pripravljeno Corso A izvrstno peljal cel dan in postavil celo rekord proge v finalni vožnji...

kasneje je imel malo smole,po kateri je sledil rahel padec koncentracije iz katerega je sledila uvrstitev na končno 7. mesto,od prvotnega boja za 2.mesto v najmočnješi klasi....1.mesto bo še dolgo rezervirano za Dragana ki je z vrhunsko pripravljeno Corso A izvrstno peljal cel dan in postavil celo rekord proge v finalni vožnji...
-
- Uradni fotograf kluba ZUP racing
- Kraj: Celje
- Kontakt:
večino je že tko eddy povedu. bilo je res super in se popolnoma strinjam z eddyjem, da je potrebno to športno panogo bolje predstaviti širši javnosti. posebna zahvala gre tudi IrCARju za prevoz domov 
pa še dve sliki, ki so vidne le na tem forumu:

mam pa tudi nekaj filmčkov, samo morm najdit boljšo povezavo, de jih uploadam.

pa še dve sliki, ki so vidne le na tem forumu:

mam pa tudi nekaj filmčkov, samo morm najdit boljšo povezavo, de jih uploadam.
- schkorc
- Romanopisec, zato tudi tako dolga titula
- Kraj: Prebold
Ker sem bil že XY krat skenslan s foruma (po svoji krivdi, ker ne upoštevam pravila da morš met vsaj en post
) Sedaj izkoriščam tole priložnost za moj 1. post.
Pohvala organizatorjem za dobro izpeljan event in voznikom za dobre čase.
Nekaj slik:
Več slik TUKAJ
LP, Primož

Pohvala organizatorjem za dobro izpeljan event in voznikom za dobre čase.
Nekaj slik:

Več slik TUKAJ
LP, Primož