1.7 turbo v twingiča
-
- Dragster
- Kraj: Kranj Mavčiče
no zdej k ste pa res že tok neučakani....
jutr dobim rezervnega tvwingiča od ličarja pol bom pa na hitr tisto mašino not vrgu pa pofotku tko da bote vidl da stvar je še vedno aktualna....sej k bo pa u mojmu bodo pa itak vsi hitr dojel k me bodo sam še v avspuhe gledal....
jutr dobim rezervnega tvwingiča od ličarja pol bom pa na hitr tisto mašino not vrgu pa pofotku tko da bote vidl da stvar je še vedno aktualna....sej k bo pa u mojmu bodo pa itak vsi hitr dojel k me bodo sam še v avspuhe gledal....
prva prestava je za okras...druga pa kople....
-
- Dragster
mmm
dans popoldne nism mu kej počet...
moja lubica...

pa en str zjeban tvingo za poskusnga zajca..

zdej pa v akcijo...

je še ful placa ostal...

čez 45 min...

to je to zaenkrat...
zdej pa upasat nov hladilnik ter IC, narest avspuh...pol k bo pa vse prpravlen pa sam direkt u mojga...
moja lubica...

pa en str zjeban tvingo za poskusnga zajca..

zdej pa v akcijo...

je še ful placa ostal...

čez 45 min...

to je to zaenkrat...
zdej pa upasat nov hladilnik ter IC, narest avspuh...pol k bo pa vse prpravlen pa sam direkt u mojga...
-
- Biceps Tuner
- Kraj: Sk.Loka
- Kontakt:
-
- Dragster
-
- Dragster
no tema je neki časa mirovala tko da je cajt da jo spet mal ožvimo.....torej po enmu tednu kar intenzivnega dela se je havba začela kar konkretno polnit.....
upasal in zmontiral sem LMM + filter, hladilnik od kangoja, IC od xare HDI, na hladilnik namestil ventilator od audi A6, povezal vse cevi za hladilnik in gretje, namestil termo stikalo za vklop ventilatorja in dodatne el. vodne pumpe za hlajenje turbine, naredil cevi od turbine do IC-ja ter od IC-ja do lopute...
da ne pozabim se malih cevi za oddušnik in za ventil prostega teka....
cevi zgledajo tako skrivljene kot da bi kačo spustu v mašino....
ja zdej me pa čaka še glavni nosilec, namestitev in predelava inštalacije, komplet avspuh, pa še kaka malenkost....
slike sledijo....
upasal in zmontiral sem LMM + filter, hladilnik od kangoja, IC od xare HDI, na hladilnik namestil ventilator od audi A6, povezal vse cevi za hladilnik in gretje, namestil termo stikalo za vklop ventilatorja in dodatne el. vodne pumpe za hlajenje turbine, naredil cevi od turbine do IC-ja ter od IC-ja do lopute...
da ne pozabim se malih cevi za oddušnik in za ventil prostega teka....
cevi zgledajo tako skrivljene kot da bi kačo spustu v mašino....
ja zdej me pa čaka še glavni nosilec, namestitev in predelava inštalacije, komplet avspuh, pa še kaka malenkost....
slike sledijo....
-
- Biceps Tuner
- Kontakt:
-
- Dragster
-
- Biceps Tuner
- Kontakt: