Ajdovščina - !!!SLIKE!!! - page 2
Ajdovščina - !!!SLIKE!!! - page 2
Slovenj Gradec se približuje, ozračje je kar napeto, nikjer pa ne zasledim kako pa kaj s sobotnim dogodkom.. Ajdovščino 2005?
modri in jaz greva sigurno... ne samo gledat, tudi pokazat svoje avte, je še kdo zraven?
Kot sem slišal dogodek sploh ni tako majhen, naj bi bil po obsežnosti in popularnosti kmalu za Grosupljem?
modri in jaz greva sigurno... ne samo gledat, tudi pokazat svoje avte, je še kdo zraven?
Kot sem slišal dogodek sploh ni tako majhen, naj bi bil po obsežnosti in popularnosti kmalu za Grosupljem?
- Pugi
- N2O addiction team founder
- Kraj: Turbolandija
- Kontakt:
Js žal ne morem nič organizirat, sem tumač zaseden s šolo, tko da - lepo da ste se odločili. Bom js se jutr še z Zupom pogovoru kako je s tem pa tablce pa to. Nalepke je treba dobit če jih še nimata... Une tamale, da ne bo pomote.
Drgač pa - pejta pa zakurta
Drgač pa - pejta pa zakurta

1 hors v gobec pa 300 pod haubo, pa maš rešen. Večje, k sta obe številke, bolj maš rešen.
Datum: 18.06.2005
Začetek: 08:00
Dogodek: Avtoshow Ajdovščina
Prijavljeni:
McLaren dls1 KODRE aike mrt Creed555 Rjuhar bugatti uros1210 mišel vwmiki guly klajvert dskrab Defender mrta iskraa Born To Be Wild Punto_GT leoncupra
AVTOSHOW AJDOVŠČINA 18 . junij 2005 -emma tekmovanje -db-drag tekmovanje -a3m show -tuning show -best interior -best exterior -best tuning car -best engine compartment -best trunk -najnizje vozilo -kompare show -striptiz -mi famiglia band -car wash -hostese -naj kel
Začetek: 08:00
Dogodek: Avtoshow Ajdovščina
Prijavljeni:
McLaren dls1 KODRE aike mrt Creed555 Rjuhar bugatti uros1210 mišel vwmiki guly klajvert dskrab Defender mrta iskraa Born To Be Wild Punto_GT leoncupra
AVTOSHOW AJDOVŠČINA 18 . junij 2005 -emma tekmovanje -db-drag tekmovanje -a3m show -tuning show -best interior -best exterior -best tuning car -best engine compartment -best trunk -najnizje vozilo -kompare show -striptiz -mi famiglia band -car wash -hostese -naj kel
-
- Čebel
- Kraj: Tu Pa Tam
Jst predlagam, da vsak ki misli, da bi njegova to nosila, na skrivaj vzame iz omarce ene hotkice ki jih rada nosi, da se vzame "šablono", isto z majčko, in potem se naredi kopija, le z ZUP racing logotipi oz. prirejeno barvno kombinacijo... pa obvezno preden gre v končno izdelavo pokazat, da punce potrdijo, če jim je cool:)
No takole, ravnokar prispeli domov. Dol je bilo noro, res noro, žal je lahko vsakemu, ki ni prišel pogledat. Saj ne, da je bilo kaj veliko avtov ali obiskovalcev (nekje v mejah normale), ampak ko bi vi vidl, kakšno reklamo smo danes za klub naredili... TA GLAVNI SMO BLI! 2 arafata sredi centra dogajanja, v modri barvi in živo rumenim napisom ZUP RACING nad avti, to je bil šele začetek:) Avta sta prav vabila k sebi prav vse. Upal bi si trditi, da ne vem če je bila na showu kakšna hostesa, ki ni pozirala pred našimi arafati.
Lahko si le predstavljate kako se je vse skupaj odvijalo:)
_BANDIT_: kot predsedniku kluba ti bo sigurno kakšna solzica sreče na oči pritekla, če si vsaj mal čustvenega karakterja (sej boste vidl na slikcah:) Bilo je noro!
Bili smo perfect team:)
Glede slikc pa... imam skoraj 300 slikc, kam naj jih dam? Obstaja kakšna stran, kjer bi jih na hitro prenesel gor in bi stvar izpadla kot album? Pa ne Mobisux, ker tam se mi zdi tko čudn pregledovat vse skupaj...
LP
Uroš
Lahko si le predstavljate kako se je vse skupaj odvijalo:)
_BANDIT_: kot predsedniku kluba ti bo sigurno kakšna solzica sreče na oči pritekla, če si vsaj mal čustvenega karakterja (sej boste vidl na slikcah:) Bilo je noro!
Bili smo perfect team:)
Glede slikc pa... imam skoraj 300 slikc, kam naj jih dam? Obstaja kakšna stran, kjer bi jih na hitro prenesel gor in bi stvar izpadla kot album? Pa ne Mobisux, ker tam se mi zdi tko čudn pregledovat vse skupaj...
LP
Uroš
Yesss! Bravo naši!!!
Glede slikc bi blo pomoje najbolje, da jih zapačeš na CD in mi jih jutri prineseš v SG, da jih bom potem jaz naprej obdelal za na net.
A mi jih lahko samo par za vzorec pošlješ na mail, da vidim, kako zgleda arafat z unim napisom?
zupdesign@siol.net
BTW: A je padu kakšen pokal?
Glede slikc bi blo pomoje najbolje, da jih zapačeš na CD in mi jih jutri prineseš v SG, da jih bom potem jaz naprej obdelal za na net.
A mi jih lahko samo par za vzorec pošlješ na mail, da vidim, kako zgleda arafat z unim napisom?
zupdesign@siol.net
BTW: A je padu kakšen pokal?
-
- Dragster
- Kraj: Kranj Mavčiče
kera štala....tok cip k se mi je dons na avtu in v avtu slikalo se mi jih še v lajfu ni....fertik štibla....ja res je blo do jaja...bla sva v centru dogajanja in sva to tud max. izkoristla....napisi in šotorčki so res kul izpadl...v grosuplju jih bomo pa itak vse tok ubil da jim nav nč jasn....
upam da bo uroš kmal slikce prlepu....
lp....zup racing rulz
upam da bo uroš kmal slikce prlepu....
lp....zup racing rulz
prva prestava je za okras...druga pa kople....
Evo, par fotk za ogrevanje:)
... ko so bili arafati postavljeni, je bilo potrebno izpolniti obrazec s predelavami (nase punce so pa med tem hitro brisale sledove divje voznje in bremzanja:)

Takole je izgledal nas razstavni prostor na začetku...

... vendar kmalu je postalo vroče:)

Modri je hitro izkoristil trenutek:)

... tako jo je ogrel, da se je sla kar sama priklenit za volan:)

Mislim, zdej pa recte, da to ni dobra reklama za klub:)

Kaj najprej opazis (moje ciste feltne seveda!)

Barbika...

Naše punce (pozerke) so z navdušenjem opazovale:)

Celotna ekipa, ki je bila danes prisotna (aja, pozabil sem povedati -> POKAL!!! Ja, pokal smo odnesli domov - HONDA JE BILA ZMAGOVALEC ZA NAJBOLJSI DETAIL:)

Pot domov je bila prav tako razburljiva (tale motorist se je nekaj trudil, da bi bil hitrejsi:)

Lep pozdrav zaenkrat, zdej pa cimprej spat, saj cez nekaj ur ze dirkamo:)
LP
Uroš & tamala:)
P.S.: Katere so vse tiste strani, ki omogočajo objavo slik, da izpadejo kot album?
... ko so bili arafati postavljeni, je bilo potrebno izpolniti obrazec s predelavami (nase punce so pa med tem hitro brisale sledove divje voznje in bremzanja:)

Takole je izgledal nas razstavni prostor na začetku...

... vendar kmalu je postalo vroče:)

Modri je hitro izkoristil trenutek:)

... tako jo je ogrel, da se je sla kar sama priklenit za volan:)

Mislim, zdej pa recte, da to ni dobra reklama za klub:)

Kaj najprej opazis (moje ciste feltne seveda!)

Barbika...

Naše punce (pozerke) so z navdušenjem opazovale:)

Celotna ekipa, ki je bila danes prisotna (aja, pozabil sem povedati -> POKAL!!! Ja, pokal smo odnesli domov - HONDA JE BILA ZMAGOVALEC ZA NAJBOLJSI DETAIL:)

Pot domov je bila prav tako razburljiva (tale motorist se je nekaj trudil, da bi bil hitrejsi:)

Lep pozdrav zaenkrat, zdej pa cimprej spat, saj cez nekaj ur ze dirkamo:)
LP
Uroš & tamala:)
P.S.: Katere so vse tiste strani, ki omogočajo objavo slik, da izpadejo kot album?
Zadnjič spremenil urosbe, dne 29 Dec 2006, 11:33, skupaj popravljeno 2 krat.