huh , a nisi reku da nimaš hidravlično nastavljivih

,
če nebi bili, bi jih lahko dal nastavit, tko pa ne ker se nastavljajo sami.
Tolčejo pa zaradi tega ker ne zadržijo več olja in sproti odteka.
Lej , narobe ni nič ,če ti tolčejo,jest se furam že pol leta tko, pa se mi je en cajt slišal vedno tud ko je bil ogret motor,zdaj je pa tko , enkrat se sliš enkrat pa je spet uredu,dela kokr mu paše, če se slišjo zjutri ko je mrzu motor,ga peljem konstantno na 2500 obratih par min,pa je pol mir, spet lahko da ne,kr neki
tud teb sploh ne tolče tolk k men,mam skor že traktor

,tko da nč bat
teb tolče samo en,tko da ni tolk panike,pa tud samo enga se da zamenjat,ni treba vse,je pa priporočljivo,ker če že enkrat odpiraš motor nej se naredi orenk, tuki nastopi težava ,ker jih je 16, eden recimo za moj avto pride okol 6k mislim da

, pol je tuki priporočljiva menjava jermena in napenjalcev, olje oljni filter itd... in prideš do zelo velikega zneska.
za menjavo pa je potrebno samo pokrov motorja dol dat, nisem siguren da je pri tebi tako,pri meni se da samo pokrov motorja dol.
Drugače pri meni ko so tolkli tud k je bil ogret motor,sem ga pelu k enmu u Grosuplje in mi je dal nek adetiv(1500 SIT) ki je prav za hidravlične ventil,če tolčejo,in se je stanje po okol 1000km izbolšalo,tko da se niso več slišal ko se je motor ogrel, no zdej k je zima pa je spet mal bl kriza.
drugače kak olje maš not, mogoče je preredek,ne vem
PS: Lost1 je reku da mi kao nekdo iz KR zamenja dročnike, delo okol 25k+moj materjal,tko za info.
LP Killah bee